ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΚΑΙΚΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ (BBQ)

Πάρτε μέρος σε μια αξέχαστη κρουαζιέρα στα Κουφονήσια με παραδοσιακό αλιευτικό σκάφος (ψαροκάικο). Κατά τη διάρκεια, απολαύστε ένα γευστικό μπάρμπεκιου φτιαγμένο από τον καπετάνιο. Μεταφορά από το ξενοδοχείο σας (ή από την κοντινότερη σε αυτό στάση) στο λιμάνι στο Πίσω Λιβάδι. Η κρουαζιέρα ξεκινάει στις 09:45π.μ. και η επιστροφή είναι γύρω στις 19:30μ.μ. Μεταφορά πίσω στο ξενοδοχείο σας (ή στην κοντινότερη σε αυτό στάση).

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

Η κρουαζιέρα μας ξεκινάει στις 09:45 από το λιμάνι στο Πίσω Λιβάδι. Μέχρι εκεί μπορούμε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση με τα λεωφορεία μας, κλείνοντας τις υπηρεσίες μεταφοράς του γραφείου μας.

Πρώτη στάση είναι ο γραφικός Άγιος Σώστης στα νότια της Νάξου, για να θαυμάσετε τη μικρή όμορφη εκκλησία που κυριολεκτικά κοσμεί τον κόλπο. Χτίστηκε από ψαράδες που βρήκαν εκεί καταφύγιο από την καταιγίδα.

Η δεύτερη στάση θα είναι νότια του Κάτω Κουφονησίου για να θαυμάσετε τα εντυπωσιακά σπήλαια και στη συνέχεια το όμορφο Γλαρονήσι. Τα κρυστάλλινα νερά και η απρόσιτη ομορφιά θα σας μαγέψουν και θα γεμίσουν την φωτογραφική σας μηχανή με μοναδικές φωτογραφίες. Μια θαυμάσια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Στη συνέχεια θα απολαύσετε το μπάρμπεκιου που ετοιμάζει με μεράκι για εσάς ο καπετάνιος. Αργότερα, θα μεταβούμε με το σκάφος στο λιμάνι και θα σταματήσουμε να απολαύσουμε το μπάνιο μας στη βόρεια πλευρά του νησιού, πριν επιστρέψουμε στην Πάρο. Επιστροφή στο Πίσω Λιβάδι στις 19:30. Από εκεί φροντίζουμε να επιστρέψετε με άνεση στα καταλύματα σας με τα πολυτελή λεωφορεία του Anemomylos Τravel.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλατεία Αλυγαριάς, Παροικία Παρος
Τ.Κ.: 84400, Κυκλάδες
EMAIL: info@windmill-travel.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2284 0 28090
FAX: +30 2284 0 52988

MHTE: 1144E60000121701

©Anemomylos Travel