ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΈΡΑ ΜΕ ΚΑΙΚΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ (BBQ)

Πάρτε μέρος σε μια αξέχαστη κρουαζιέρα στην Αντίπαρο και στο Δεσποτικό με παραδοσιακό αλιευτικό σκάφος (ψαροκάικο). Κατά τη διάρκεια, απολαύστε ένα γευστικό μπάρμπεκιου φτιαγμένο από τον καπετάνιο. Μεταφορά από το ξενοδοχείο σας (ή από την κοντινότερη σε αυτό στάση) στο λιμάνι της Πούντας. Η κρουαζιέρα ξεκινάει στις 10π.μ. και η επιστροφή είναι στις 16:30μ.μ. Μεταφορά πίσω στο ξενοδοχείο σας (ή στην κοντινότερη σε αυτό στάση).

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

Η κρουαζιέρα μας ξεκινάει στις 10:00 από το λιμάνι της Πούντας. Μέχρι εκεί μπορούμε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση με τα λεωφορεία μας, κλείνοντας τις υπηρεσίες μεταφοράς του γραφείου μας.

Πάρτε μαζί την καλύτερη διάθεσή σας και θα σας οδηγήσουμε σε όμορφες παραλίες, θαλάσσιες σπηλιές και μικρά νησάκια που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε σε ποιον εξωτικό προορισμό έχετε βρεθεί. Η κρουαζιέρα προσφέρει μια μοναδική πτυχή της επιστροφής στην άγρια ομορφιά και της ζωής στη φύση. Το παρακάτω δρομολόγιο είναι ενδεικτικό αφού ο καπετάνιος θα επιλέξει τα καλύτερα σημεία για κάθε κρουαζιέρα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ώστε να μπορείτε να περάσετε μοναδικές στιγμές στο νησί της Αντιπάρου και στα νησάκια του Δεσποτικού.

Ανακαλύψτε το Παντερονήσι: τα τυρκουάζ νερά θα σας δώσουν την αίσθηση πως βρίσκεστε σε μια τεράστια πισίνα που η φύση έφτιαξε μόνη της.
Θαυμάστε την άγρια μορφολογία της νοτιοανατολικής ακτής που περιβάλλεται από βράχια που βυθίζονται στη θάλασσα σχηματίζοντας διαδοχικές σπηλιές, όπως το σπήλαιο Μαστιχάρι.
Αρκετές στάσεις για μπάνιο στα κρυστάλλινα γαλάζια νερά!

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής σερβίρονται το πρωί καφές και σνακ και το μεσημέρι μπορείτε να απολαύσετε ένα γευστικό μπάρμπεκιου. Ενδεικτικό menu: Σουβλάκια χοιρινού ή κοτόπουλου συνοδευόμενα από 2 ειδών σαλάτες, τζατζίκι, πίτες και βεβαίως ροφήματα, τοπικό λευκό κρασί και μεταλλικό νερό. Τέλος θα απολαύσετε γευστικά φρέσκα φρούτα. Η επιστροφή στο λιμάνι της Πούντας είναι στις 16:30. Μπορείτε να επιστρέψετε στο κατάλυμα σας με τα άνετα λεωφορεία μας, έχοντας κλείσει τις υπηρεσίες μεταφοράς του Anemomylos Travel.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλατεία Αλυγαριάς, Παροικία Παρος
Τ.Κ.: 84400, Κυκλάδες
EMAIL: info@windmill-travel.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2284 0 28090
FAX: +30 2284 0 52988

MHTE: 1144E60000121701

©Anemomylos Travel