ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΛΟ & ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΔΗΛΟ & ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

Εξερευνήστε το καταπληκτικό νησί της Δήλου, έναν “πλωτό” αρχαιολογικό χώρο, την αναβίωση της δόξας του ελληνικού πολιτισμού. Και πηδώντας στο παρόν στο πιο διάσημο νησί των Κυκλάδων: την αφρώδη Μύκονο! Το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Μεταφορά από το ξενοδοχείο σας (ή στάση δίπλα στο ξενοδοχείο σας) στο λιμάνι της Νάουσας. Η κρουαζιέρα ξεκινά στις 9:30 π.μ. και επιστρέφει στις 18:20 μ.μ. Μεταφορά πίσω στο ξενοδοχείο σας ή σε μια στάση που βρίσκεται δίπλα σε αυτό. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια εισόδου στον Αρχαιολογικό χώρο της Δήλου.

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

Το εκδρομικό σκάφος ξεκινάει το ταξίδι του από το λιμάνι της Νάουσσας στις 09:30 και φτάνει στη Δήλο στις 10:20.

Θαυμάστε την Δήλο, τον μικρό γεμάτο γρανίτη τόπο γέννησης του θεού του Φωτός. Μια επίσκεψη μεγάλου ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Η ιστορία τριών χιλιάδων χρόνων ξετυλίγεται πάνω στα μνημεία. Σίγουρα θα νιώσετε ότι αποβιβαστήκατε και μεταφερθήκατε σε μια άλλη εποχή… Κατά την παραμονή σας στη Δήλο μπορείτε να θαυμάσετε , μεταξύ άλλων, το Ιερό του Απόλλωνα, την επιβλητική οδό των Λεόντων, το θέατρο,  την έκθεση και το σπίτι των Ναξιωτών, τον ναό της Λητούς, καθώς και τις υπέροχες εκθέσεις στο τοπικό μουσείο. Δεν περιλαμβάνονται εισιτήρια εισόδου στον Αρχαιολογικό χώρο της Δήλου.

Μετά από τρεις ώρες  στην Δήλο ανακαλύψτε ένα πολύ διαφορετικό τοπίο: το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου με την ασύγκριτη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του. Ανακαλύψτε τι έκανε το νησί τόσο διάσημο και το κατέταξε ανάμεσα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως-τα όμορφα μικρά στενά της, τους  διάσημους ανεμόμυλους, την μοναδική “Μικρή Βενετία”…Οι χρυσαφένιες αμμουδιές και το τοπίο του Αιγαίου πλημμυρισμένο από λευκά (ασβεστωμένα) και γαλάζια χρώματα μαγεύουν τους τυχερούς επισκέπτες! Στις 17:00 αναχώρηση για την Πάρο και άφιξη στις 18:20 στο λιμάνι της Νάουσας. Μεταφορά πίσω στο ξενοδοχείο σας, ή στην κοντινότερη σε αυτό στάση.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλατεία Αλυγαριάς, Παροικία Παρος
Τ.Κ.: 84400, Κυκλάδες
EMAIL: info@windmill-travel.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2284 0 28090
FAX: +30 2284 0 52988

MHTE: 1144E60000121701

©Anemomylos Travel