ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΓΑΛΛΙΚΑ)

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (ΓΑΛΛΙΚΑ)

Επισκεφθείτε έναν από τους πιο γνωστούς και εντυπωσιακούς προορισμούς στη Μεσόγειο. Κάντε ένα ημερήσιο ταξίδι στο ηφαιστειογενές νησί της Σαντορίνης. Η περιήγηση ξεκινά με μεταφορά από το ξενοδοχείο σας (ή μια στάση που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο σας) στο λιμάνι. Οι αναχωρήσεις επιβεβαιώνονται όταν συμπληρωθεί η ελάχιστη συμμετοχή (15 άτομα). Η περιήγηση τελειώνει με μια μεταφορά πίσω στο ξενοδοχείο σας ή μια στάση που βρίσκεται δίπλα της. Περιλαμβάνεται γαλλόφωνος συνοδός.

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

Η κρουαζιέρα μας ξεκινάει στις 08:00 από το Πίσω Λιβάδι. Μέχρι εκεί μπορούμε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση με τα λεωφορεία μας, κλείνοντας τις υπηρεσίες μεταφοράς του γραφείου μας.

Γύρω στις 10:30 άφιξη στο λιμάνι του Αθηνιού και αναχώρηση για το γύρο του νησιού με τον γαλλόφωνο συνοδό σας. Η πρώτη στάση θα είναι στην Οία, το διάσημο χωριό, με την όμορφη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική χτισμένο πάνω στα βράχια, με το Αιγαίο πέλαγος να κυριαρχεί γύρω του.

Στη συνέχεια, θα πάτε στην πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά. Περιήγηση στα Φηρά. Θα θαυμάσετε το ηφαίστειο που βρίσκεται στο κέντρο της καλντέρας. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό γεύμα.

Η τελευταία μας στάση θα είναι το χωριό Πύργος, η πρώην πρωτεύουσα της Σαντορίνης και ο καλύτερα διατηρημένος μεσαιωνικός οικισμός στο νησί. Μεταφορά πίσω στο λιμάνι και αναχώρηση για την Πάρο στις 16:45. Άφιξη στο Πίσω Λιβάδι στις 19:20 και μεταφορά πίσω στο ξενοδοχείο σας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλατεία Αλυγαριάς, Παροικία Παρος
Τ.Κ.: 84400, Κυκλάδες
EMAIL: info@windmill-travel.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2284 0 28090
FAX: +30 2284 0 52988

MHTE: 1144E60000121701

©Anemomylos Travel