ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Εξερευνήστε τα μαγευτικά τοπία της Σαντορίνης. Μια περιήγηση που σας δίνει την ευκαιρία να θαυμάσετε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Οίας με τα άσπρα σπίτια της, τις ανοιχτόχρωμες πόρτες και τις πανέμορφες βεράντες και την εκπληκτική θέα στο ηφαίστειο από την πρωτεύουσα, τα Φηρά. Μεταφορά από το ξενοδοχείο σας (ή μια στάση δίπλα στο ξενοδοχείο σας) στο λιμάνι στο Πίσω Λιβάδι. Η κρουαζιέρα ξεκινά στις 8:00 π.μ. και επιστρέφει στις 19:20. Μεταφορά πίσω στο ξενοδοχείο σας ή μια στάση που βρίσκεται δίπλα σε αυτό.

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

Η κρουαζιέρα μας ξεκινάει στις 08:00 από το Πίσω Λιβάδι. Μέχρι εκεί μπορούμε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση με τα λεωφορεία μας, κλείνοντας τις υπηρεσίες μεταφοράς του γραφείου μας.

Θα παραμείνετε στην Οία για περίπου μιάμιση ώρα, όπου αξίζει μια επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο, το οποίο στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό. Τα πλοία που κατασκευάστηκαν στην Σαντορίνη ήταν τα πρώτα που ταξίδεψαν στο Αιγαίο πριν από 7.000 χρόνια, οπότε η ναυτική τέχνη στο νησί είναι πραγματικά αρχαία.

Στη συνέχεια της εκδρομής θα επισκεφθείτε την πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά, για δυόμιση (2½) ώρες. Τα Φηρά είναι χτισμένα με μοναδικό τρόπο σε ολόκληρο τον κόσμο, στην κορυφή των βράχων. Εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε το Πνευματικό Κέντρο “Μέγαρο Γκύζη”, στο κέντρο της καθολικής συνοικίας, όπου πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις ζωγραφικής και θεατρικές παραστάσεις. Υπάρχει επίσης μόνιμη έκθεση με παλιούς χάρτες και έγγραφα σχετικά με την Σαντορίνη και τις υπόλοιπες Κυκλάδες. Ενδιαφέρον έχει και μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο περιέχει πολλά ευρήματα αντιπροσωπευτικά της μακράς ιστορίας του νησιού, κυρίως αγγεία και ειδώλια του κυκλαδικού πολιτισμού. Στη συνέχεια, έχετε ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθείτε και να βγάλετε καταπληκτικές φωτογραφίες.

Στις 16:30 θα επιβιβαστείτε και στις 19:20 θα είστε στο Πίσω Λιβάδι.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλατεία Αλυγαριάς, Παροικία Παρος
Τ.Κ.: 84400, Κυκλάδες
EMAIL: info@windmill-travel.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2284 0 28090
FAX: +30 2284 0 52988

MHTE: 1144E60000121701

©Anemomylos Travel