ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤO ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ & ΣΤΟ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ

Απολαύστε μια δροσιστική απόδραση από την Πάρο στην Ηρακλεια και στο Κουφονήσι. Περπατήστε ανάμεσα στα σοκάκια, δοκιμάστε νόστιμη κουζίνα και χαλαρώστε στις εκπληκτικές παραλίες.

ΚΡΑΤΗΣΗ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ

Η κρουαζιέρα μας ξεκινάει στις 10:00 από το Πίσω Λιβάδι. Μεταφορά από το ξενοδοχείο σας (ή από σημείο πλησίον αυτού).

Πρώτη Στάση στην Ηρακλεία στις 10:45. Σύμφωνα με ένα μύθο, ο θεός Ποσειδώνας μεταμόρφωσε σε νησίδες τις νύμφες Κυκλάδες, εξοργισμένος από τη συμπεριφορά τους. Έτσι δημιουργήθηκε και η Ηρακλειά, ένα μικρό νησί με ελάχιστους κατοίκους, ιδανικό για ηρεμία και χαλάρωση. Θα έχετε στην διάθεση σας περίπου μια μισή ώρα για να εξερευνήσετε το πανέμορφο λιμάνι του Αγίου Γεωργίου .Αναχώρηση στις 12:15 από την Ηρακλεία με προορισμό Το Κουφονήσι.

Συνεχίζουμε την εκδρομή μας στο  Κουφονήσι. Το εκδρομικό σκάφος φτάνει στα Κουφονήσια στις 12:45. Φτάνοντας στο νησί, ο λευκός ανεμόμυλος που βρίσκεται στα αριστερά του λιμανιού φαίνεται να καλωσορίζει τον επισκέπτη. Οι παραδεισένιες παραλίες του, όλες σχεδόν αμμώδεις, συμπληρώνουν το μαγευτικό τοπίο του νησιού. Θα βρίσκεστε εκεί για τέσσερις (4) ώρες, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε στα καταγάλανα νερά και να απολαύσετε φρέσκα ψάρια στις παραδοσιακές ταβέρνες του νησιού ή απλά να περιηγηθείτε στα όμορφα σοκάκια.
Στις 17:15 θα επιβιβαστείτε στο πλοίο για την επιστροφή στην Πάρο και στις 18:30 θα βρίσκεστε στο Πίσω Λιβάδι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο σας (ή σε σημείο πλησίον αυτού).

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλατεία Αλυγαριάς, Παροικία Παρος
Τ.Κ.: 84400, Κυκλάδες
EMAIL: info@windmill-travel.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2284 0 28090
FAX: +30 2284 0 52988

MHTE: 1144E60000121701

©Anemomylos Travel