ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ
Από την Κυριακή 06 Ιουλίου και κάθε Κυριακή το γραφείο μας θα πραγματοποιεί τον γύρο του νησιού στα ελληνικά, το πρόγραμμα του οποίου είναι το ακόλουθο :
Συγκέντρωση στις 09.00 στο Μύλο της Παροικιάς. Η εκδρομή μας ξεκινάει με την επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου (όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου), ένα από τα ιστορικότερα μοναστήρια της Πάρου και έπειτα συνεχίζουμε με την επίσκεψη στην κοιλάδα με τις Πεταλούδες.


Διασχίζοντας την νότια πλευρά του νησιού περνάμε από την Αλυκή και φτάνουμε στις Λεύκες, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, όπου θα θαυμάσετε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Συνεχίζουμε για τις Κολυμπήθρες οπου έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα φτάνουμε στη Νάουσα, όπου κάνουμε μία βόλτα μέσα στα γραφικά σοκάκια του χωριού και φυσικά επισκεπτόμαστε το λιμανάκι της Νάουσας, το οποίο είναι ένα από τα πιο γραφικά της Ελλάδας. Στην Νάουσα επίσης έχουμε χρόνο για καφέ ή ούζο.

Μετά απο μία μέρα γεμάτη απο τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της Πάρου η επιστροφή στα ξενοδοχεία γίνεται με τα υπερπολυτελή και άνετα λεωφορεία της Anemomylos travel και τις υπηρεσίες Transfer που σας προσφέρουμε
Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου στις Πεταλούδες."