Εκδρομές Λεωφορείων

Η Πάρος είναι το νησί που μπορείτε και αξίζει να το γυρίσετε και να το γνωρίσετε ολόκληρο με τις εκδρομές λεωφορείων που έχουμε οργανώσει για εσάς. Πριν απολαύσετε τις δραστηριότητες που μπορείτε να κλείσετε με την Anemomylos travel (ψάρεμα, hiking, kite surf κ.ά.) και παράλληλα με τις κρουαζιέρες που σας αποκαλύπτουν την θαλασσινή ομορφιά του τόπου μας γνωρίστε το ξεχωριστό Κυκλαδονήσι μας και επισκεφτείτε τα high lights της Πάρου.

 

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Η εκδρομή μας ξεκινάει με την επίσκεψη της εκκλησίας Παναγία Εκατονταπυλιανή στην Παροικιά, ένα μοναδικής αξίας μνημείο για την Βυζαντινή τέχνη και αρχιτεκτονική στις Κυκλάδες. Ακολουθεί περιήγηση στα γραφικά στενά της πρωτεύσουσας του νησιού. Αξιοθέατο της Παροικιάς είναι και το Φράγκικο κάστρο, χτισμένο πάνω απο αρχαίο ναό της θεάς Αθηνας.

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ
Ελάτε να γνωρίσετε την Πάρο και να την ανακαλύψετε μέσα απο αυτή την οργανωμένη εξερεύνηση του όμορφου νησιού μας, που σας προσφέρουμε. Η εκδρομή μας ξεκινάει στις 09.00 από την Παροικιά με περίπατο προς το ενετικό κάστρο και στην εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου βρίσκεται η παλιά πόλη και είναι το πιο γραφικό σημείο της.

Απευθυνθείτε στην Αnemomylos travel για να οργανώσουμε για εσάς την πριβέ εκδρομή που επιθυμείτε στην Πάρο. Διαθέτουμε για εσάς όχι μόνο την πολυετή πείρα μας στην οργάνωση των εκδρομών αλλά και τα υπερπολυτελή οχήματα μας ωστε να απολαύσετε την γνωριμία σας με την Πάρο με άνεση αλλά και πολυτέλεια.

Θα γνωρίσετε όλα τα highlights του νησιού και θα εξερευνήσετε κι όλες τις άλλες επιλογές που σας προσφέρονται για πριβέ κρουαζιέρες  ωστε να απολαύσετε και να γευτείτε στο έπακρο τις διακοπές σας στην Πάρο!