ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ
Ελάτε να γνωρίσετε την Πάρο και να την ανακαλύψετε μέσα απο αυτή την οργανωμένη εξερεύνηση του όμορφου νησιού μας, που σας προσφέρουμε. Η εκδρομή μας ξεκινάει στις 09.00 από την Παροικιά με περίπατο προς το ενετικό κάστρο και στην εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου βρίσκεται η παλιά πόλη και είναι το πιο γραφικό σημείο της.


Φυσικά έχουμε την δυνατότητα να βρεθούμε στην αφετηρία της υπέροχης αυτης εκδρομής-γνωριμίας με το νησί της Πάρου αφού μετακινηθούμε με ανεση και ασφάλεια στο σημείο με ένα απο τα υπερπολυτελή λεωφορεία του Anemomylos Travel και τις υπηρεσίες transfer που σας προσφέρουμε.

Στην συνέχεια, περπατώντας στα σοκάκια καταλήγουμε σε ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Πάρου, την Παναγία Εκατονταπυλιανή, μία από τις παλαιότερες εκκλησίες της χώρας, η οποία ονομάζεται και εκκλησία με τις 100 πύλες. Όχι μόνο βέβαια αρχιτεκτονικό και αρχαιολογικό μνημείο, η εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής είναι κι ένα απο τα σημαντικότερα προσκυνήματα σε όλη την Ελλάδα.

Συνεχίζουμε με το πούλμαν προς το λιμάνι της Πούντας, όπου με το φέρρυ μποτ θα βρεθούμε στην Αντίπαρο για μία πρώτη γνωριμία με το νησί και θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της χώρας και αλλά να δούμε και το ενετικό κάστρο.

Επιστρέφοντας στην Πάρο, διασχίζουμε την νότια πλευρά του νησιού, περνάμε από την Αλυκή και το Δρυό και φτάνουμε στο Πίσω Λιβάδι, όπου υπάρχει ελεύθερος χρόνος για κολύμπι και φαγητό (προαιρετικά). Στο Πίσω Λιβάδι θα απολάυσουμε την γαλήνη και την ομορφιά που έχει να προσφέρει το γραφικό αυτό λιμανάκι. Την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Πάρου θα την γνωρίσουμε με ένα περίπατο στις Λεύκες, πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Ο παραδοσιακός οικισμός χτισμένος αμφιθεατρικά πάνω στην πλαγιά και η θέα θα μας καθηλώσουν και θα νιώσουμε οτι μεταφερόμαστε σε μία άλλη εποχή.

Έπειτα συνεχίζουμε την εκδρομή μας με πούλμαν προς τα Αρχαία Λατομεία στο Μαράθι. Με το λυχνίτη της Πάρου κατασκευάστηκαν τα πιο φημισμένα αγάλματα της Αρχαίας Ελλάδος, όπως η Αφροδίτη της Μήλου, ενώ απο Παριανό μάρμαρο ήταν και η οροφή τηου Παρθενώνα.
Το απόγευμα φτάνουμε στη Νάουσα, όπου κάνουμε μία βόλτα μέσα στα γραφικά σοκάκια του χωριού και φυσικά επισκεπτόμαστε το λιμανάκι της Νάουσας, το οποίο είναι ένα από τα πιο γραφικά της Ελλάδας. Ιδανικό φόντο για καταπληκτικές φωτογραφίες!
Γύρω στις 17.00 επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο απολαμβανοντας την μετακίνηση σε ένα απο τα υπερπολυτελή και ασφαλή λεωφορεία της Anemomylos travel.
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ : 15 ΑΤΟΜΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 22840-28090 'H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ