ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Παροσ

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Οι Κυκλάδες έχουν τόσες πολλές πτυχές και το πάθος μας είναι να τις παρουσιάζουμε μέσα από θεματικές περιηγήσεις σχεδιασμένες για μικρές ομάδες που αναζητούν συγκεκριμένα προγράμματα. Ανακαλύψτε την τοπική ζωή και ανακαλύψετε την αυθεντική πλευρά κάθε νησιού. Το Anemomylos Travel οργανώνει την ομαδική σας εξόρμηση, χρησιμοποιώντας την εμπειρία, τις τοπικές επαφές και την έρευνα νέων υπηρεσιών. Είμαστε εμπνευσμένοι να δημιουργούμε μοναδικές εκδρομές!

Επιλέγουμε και προτείνουμε τα κατάλληλα καταλύματα, εκδρομές, τοπικούς ξεναγούς, οργανώνουμε εκδηλώσεις, αναλαμβάνουμε τα εισιτήρια και οτιδήποτε άλλο ζητηθεί για το γκρουπ σας, το οποίο επισκέπτονται τις Κυκλάδες. Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες με αξία για μοναδικά και αξέχαστα ομαδικά προγράμματα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ:

Με περισσότερα από 5.000 χρόνια ιστορίας, τα νησιά των Κυκλάδων έχουν πολλές ιστορίες να πουν. Ανακαλύψτε τα μυστικά του παριανού μάρμαρου, τις αρχαιολογικές ανασκαφές στο Δεσποτικό, Μεσαιωνικά κάστρα και άλλα.

Πολλά καταπληκτικά μοναστήρια και εκκλησίες για ανακαλύψετε. Κάποια από αυτά, όπως στην Τήνο και στην Πάρο, είναι θρησκευτικά κέντρα που καλωσορίζουν προσκυνητές από όλη την χώρα. Ανακαλύψτε ακόμα, την Σύρο και την καθολική της κοινότητα.

Εξερευνήστε την κουζίνα του Αιγαίου και γευτείτε ντόπια προϊόντα. Μαθήματα μαγειρικής, επισκέψεις σε βιολογικές φάρμες, τυροκομεία, πεζοπορία για να μάθετε για τα αρωματικά βότανα. Ανακαλύψτε τα τοπικά κρασιά και οινοπνευματώδη. Απολαύστε εμπειρίες για τις αισθήσεις!  

Η αλιεία και η γεωργία, η κύρια ασχολία τω νησιωτών για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας. Συναντήστε ντόπιους παραγωγούς, ψαράδες, συνεταιρισμούς και φάρμες, ανακαλύψτε τις τοπικές ιδιαιτερότητες.

Καταπληκτικά μονοπάτια πεζοπορίας, συμπεριλαμβανομένου του Βυζαντινού Δρόμου. Πολυάριθμες επιλογές θαλάσσιων σπορ: εκδρομές θαλάσσιου καγιάκ, ιστιοσανίδα και kite surfing σε ένα από τα καλύτερα σημεία, ιστιοπλοΐα (ημερήσιες ή πολυήμερες κρουαζιέρες), ιππασία, τένις κτλ. Η Πάρος και οι Κυκλάδες έχουν πολλά να προσφέρουν.

Η Πάρος είναι το ιδανικό μέρος για γιόγκα, διαλογισμό, ευεξία και αυτό-ανάπτυξη. Το νησί φιλοξενεί πολυάριθμα κέντρα σε ολιστικό περιβάλλον για να οργανώσετε την συνεδρία σας ή τις αναζωογονητικές ελληνικές διακοπές σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλατεία Αλυγαριάς, Παροικία Παρος
Τ.Κ.: 84400, Κυκλάδες
EMAIL: info@windmill-travel.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2284 0 28090
FAX: +30 2284 0 52988

MHTE: 1144E60000121701

©Anemomylos Travel