ΓΚΡΟΥΠ ΠΑΡΟΣ

ΓΚΡΟΥΠ

Με βάση την Πάρο, σε μοναδική κεντρική θέση στις Κυκλάδες, το Αnemomylos Travel προσφέρει για πάνω από 20χρόνια πλήρες φάσμα υπηρεσιών για συναρπαστικά ομαδικά προγράμματα. Η αποστολή μας είναι να βοηθάμε και να ικανοποιούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας με εξατομικευμένες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν μια σχολαστική μεταχείριση από την προετοιμασία του ταξιδιού μέχρι την ώρα της αναχώρησης.

Δημιουργήσαμε μια μεγάλη ποικιλία πακέτων για να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό, ειδικά σχεδιασμένο για όλους τους τύπους ομάδων (αναψυχής, ηλικιωμένων, δραστήριων, εκπαιδευτικού χαρακτήρα, θρησκευτικού ενδιαφέροντος, μαγειρικής κλπ.).

Αφήστε μας να κατευθύνουμε τα γκρουπ σας στην ομορφιά των Κυκλάδων!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

Πραγματοποιούνται με τα μοντέρνα λεωφορεία μας και έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς που διασφαλίζουν την ασφαλή διαμονή των γκρουπ σας.

Σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού, που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες τιμών και γούστου.

Με τεράστια εμπειρία στα γκρουπ, ένας σημαντικός παράγοντας για την ικανοποίηση των πελατών σας κατά τη διάρκεια των ομαδικών εκδρομών.

Η Πάρος, με την κεντρική της τοποθεσία, είναι το ιδανικό μέρος σαν βάση ενός γκρουπ για να ανακαλύψει τα νησιά των Κυκλάδων με ημερήσιες κρουαζιέρες. Εκδρομικά σκάφη προς Σαντορίνη, Δήλο-Μύκονο, Νάξο, κρουαζιέρες με παραδοσιακό καΐκι στην Αντίπαρο ή τις Μικρές Κυκλάδες, ιδιωτικές κρουαζιέρες στην Σύρο, την Αμοργό ή την Τήνο. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να σας διαλέξετε.

Επιλεγμένες ταβέρνες που σερβίρουν πάντα παραδοσιακή σπιτική κυκλαδίτικη και ελληνική κουζίνα.

Το εξειδικευμένο τμήμα μας είναι πάντα στη διάθεση σας για να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το γκρουπ σας.

Επισκεφθείτε, γευτείτε… ανακαλύψτε τα θεματικά προγράμματά μας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλατεία Αλυγαριάς, Παροικία Παρος
Τ.Κ.: 84400, Κυκλάδες
EMAIL: info@windmill-travel.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2284 0 28090
FAX: +30 2284 0 52988

MHTE: 1144E60000121701

©Anemomylos Travel