Ημερήσιες Κρουαζίερες

Εμπιστευτείτε μας το όνειρο των διακοπών σας!

Έχουμε ετοιμάσει για εσάς και σας προσφέρουμε μια πληθώρα επιλογών για δραστηριότητες κι επισκέψεις που θα σας μείνουν αξέχαστες. Με βάση την Πάρο σας προτείνουμε να κάνετε τις παρακάτω εκδρομές και να γνωρίσετε τον μοναδικό χαρακτήρα των Κυκλάδων και της ελληνικής φιλοξενίας.

Είμαστε σίγουροι οτι θα θελετε να απολάυσετε καθεμία απο τις μοναδικές εκδρομές και κρουαζιέρες που σας προσφέρονται και θα θελήσετε να ανακαλύψετε και άλλες δραστηριότητες που μπορείτε να κλείσετε μαζί μας! Μην ξεχνάτε οτι εκτός απο την θαλασσινή ομορφιά το νησί μας προσφέρει απολαύσεις και στην ενδοχώρα του που μπορείτε να τις ανακαλύψετε στις χερσαίες εκδρομές που διοργανώνουμε.

 

Sightseeing

Sightseeing

Απευθυνθείτε στην Αnemomylos travel και κλείστε όλες τις μοναδικές κρουαζιέρες που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Γνωρίστε κι άλλα ενδιαφέροντα και σαγηνευτικά Κυκλαδονήσια. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα τα αγαπήσετε και θα μαγευτείτε απο την ομορφιά τους!

Περισσότερα
Swimming & Snorkeling

Swimming & Snorkeling

Σε αυτη την κατηγορία θα βρείτε μια σειρά απο κρουαζιέρες σχεδιασμένες για αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν δυσπρόσιτα αλλά πανέμορφα μέρη και να ζήσουν στο έπακρο την επαφή με την νησιωτική φύση των Κυκλάδων.

Περισσότερα
Private

Private

Μετακινηθείτε, ταξιδέψτε αλλά και απολαύστε μία κρουαζιέρα πάνω στον «Ανεμο»

Προσεγγίστε ερημικές αμμουδιές, νησάκια κι εξερευνείστε θαλάσσιες σπηλιές. Εσείς ονειρευτείτε την κρουαζιέρα που επιθυμείτε κι εμείς την οργανώνουμε για εσάς.

Περισσότερα

 Κάθε ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ

Επισκεφθείτε μαζί μας τα νησιά της Δήλου και της Μυκόνου. Το εκδρομικό πλοίο ξεκινάει από το λιμάνι της Νάουσας στις 08.30 και με μια μικρή στάση στη Νάξο, φτάνει στην Δήλο στις 10.20. Ως τη Νάουσα μπορείτε να μετακινηθείτε και με τα υπερσύγχονα οχήματα της Anemomylos travel με τις υπηρεσίες transfer που προσφέρουμε.

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ
Επισκεφθείτε μαζί μας το ηφαιστειογενές και σαγηνευτικό νησί της Σαντορίνης. Ταξιδέψτε στην μυθική Ατλαντίδα και γνωρίστε απο κοντά το νησί το οποίο θαυμάζει όλη η υφήλιος! Το εκδρομικό πλοίο ξεκινάει από το Πίσω Λιβάδι στις 08.00 και φτάνει στον Αθηνιό στις 10.20.

Ανακαλύψτε ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων, γνωστό για το βραχώδες τοπίο του, τον παραδοσιακό τρόπο ζωής και τις ονειρεμένες παραλίες.  Μία επίσκεψη στη Παναγία Χoζοβιώτισσα επάνω στο βράχο, θα σας προκαλέσει αισθήματα δέους και ευσέβειας.

Ανακαλύψτε το όμορφο και διάσημο νησί της Αντιπάρου. 

Ελάτε μαζί μας σε μια κρουαζιέρα που θα σας μείνει αξέχαστη!

Η κρουαζιέρα μας ξεκινάει στις 10:00 το πρωί από λιμάνι της Πούντας. Μέχρι εκεί αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση με τα λεωφορεία μας, όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση στο γραφείο μας.

Καθημερινά, εξαρτάται από την συμμετοχή. Ελάχιστος αριθμός ατόμων 10.
Ανακαλύψτε τα εκπληκτικά Κουφονήσια. Η εκδρομή μας ξεκινάει στις 09.30 από το λιμάνι του Πίσω Λιβαδιού. Μετακινηθείτε έγκαιρα και με ασφάλεια ως το γραφικό Πίσω λιβάδι με transfer της Anemomylos Travel.

Καθημερινά, εξαρτάται από την συμμετοχή. Ελάχιστος αριθμός ατόμων 10.
Ανακαλύψτε τις ομορφότερες παραλίες της Νάξου. Η εκδρομή μας ξεκινάει στις 9.00 από το λιμάνι του Πίσω Λιβαδιού. Ως εκεί θα φροντίσουμε εμείς να μετακινηθείτε με ασφάλεια και άνεση με τα οχήματα μας και τις υπηρεσίες transfer που σας προσφέρουμε.

Μετακινηθείτε, ταξιδέψτε αλλά και απολαύστε μία κρουαζιέρα πάνω στον «Ανεμο»
Ορίστε τη δική σας ρότα, μέρα και ώρα και κάντε κρουαζιέρα όπως την ονειρευετήκατε με τον “Άνεμο”. Προσεγγίστε ερημικές αμμουδιές, νησάκια κι εξερευνείστε θαλάσσιες σπηλιές.

Ελάτε μαζί μας σε μία πριβέ κρουαζιέρα στην Αντίπαρο με παραδοσιακό καΐκι που θα σας μείνει αξέχαστη.

Η εκδρομή μας ξεκινάει από το λιμάνι της Πούντας. Ως εκεί αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε εμείς με άνεση και ασφάλεια με τις υπηρεσίες private transfer του πρακτορείου μας.