ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ ΔΗΛΟ & ΜΥΚΟΝΟ

 Κάθε ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ

Επισκεφθείτε μαζί μας τα νησιά της Δήλου και της Μυκόνου. Το εκδρομικό πλοίο ξεκινάει από το λιμάνι της Νάουσας στις 08.30 και με μια μικρή στάση στη Νάξο, φτάνει στην Δήλο στις 10.20. Ως τη Νάουσα μπορείτε να μετακινηθείτε και με τα υπερσύγχονα οχήματα της Anemomylos travel με τις υπηρεσίες transfer που προσφέρουμε.

Μια εκδρομή που συνδυάζει απαράμιλλα το ενδιαφέρον για την ιστορία και την αρχαιολογία με το κοσμοπολίτικο στύλ!

Θαυμάστε τη Δήλο, τη μικρή γρανιτένια γενέτειρα του θεού του φωτός. Μία επίσκεψη πραγματικά τεράστιου ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Η Δήλος είναι σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τους ιστοριοδίφες αλλά και κόμβος όλων ασχολούνται με τον πνευματισμό και την φιλοσοφία. Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία την Άνοιξη σηματοδοτούσε η επιστροφή του Απόλλωνα στη Δήλο. Το νησί με τους μοναδικούς αρχαιολογικούς χώρους∙ στα μνημεία πάνω ξετυλίγεται ιστορία τριών χιλιάδων χρόνων. Σίγουρα θα νιώσετε οτι αποβιβάζεστε σε κάποια άλλη εποχή...Κατά την παραμονή σας στη Δήλο μπορείτε να θαυμάσετε ανάμεσα σε άλλα, το ιερό του Απόλλωνα, την πομπική στοά των Λεόντων, το θέατρο, τη στοά και τον οίκο των Ναξίων, το Ναό της Λητούς καθώς και θαυμαστά εκθέματα στο τοπικού Μουσείο. Μετά από 3 ώρες που έχετε στην διάθεση σας για να γνωρίσετε και να εξερευνησετε τη Δήλο, στις 13.45 βρίσκεστε στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου με την απαράμιλλη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. 

Κατά την επίσκεψη σας στη Μύκονο γνωρίστε όλα όσα την έκαναν διάσημη και τη συγκαταλέγουν σε έναν απο τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια και από τους πανέμορφους ανεμόμυλους έως τη μικρή Βενετία. Επίσης μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα ενδιαφέροντα μουσεία του νησιού (Αρχαιολογικό, Ναυτικό, Λαογραφικό κ.α.) ώστε να γνωρίσετε και τις άλλες πλευρές του, αυτές της ιστορίας του αλλά και της πλούσιας παραδοσιακής ζωής του.
Μαγεία προκαλούν οι χρυσαφένιες αμμουδιές και το πλημμυρισμένο από άσπρο και γαλάζιο χρώμα αιγαιοπελαγίτικο τοπίο.
Στις 17.00 το πλοίο αναχωρεί από τη Μύκονο και στις 18.20 φτάνει στη Νάουσα. Απο εκεί με άνεση επιστρέφετε στο κατάλυμα σας με τα υπερσύγχρονά και πολυτελή οχήματα μας και τις υπηρεσίες transfer του πρακτορείου μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 22840-28090 'H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ