ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ
Επισκεφθείτε μαζί μας το ηφαιστειογενές και σαγηνευτικό νησί της Σαντορίνης. Ταξιδέψτε στην μυθική Ατλαντίδα και γνωρίστε απο κοντά το νησί το οποίο θαυμάζει όλη η υφήλιος! Το εκδρομικό πλοίο ξεκινάει από το Πίσω Λιβάδι στις 08.00 και φτάνει στον Αθηνιό στις 10.20.

Στο Πίσω Λιβάδι φροντίζουμε να σας μεταφέρουμε έγκαιρα και με ασφάλεια με τα άνετα και υπερσύγχονα λεωφορεία μας και τις υπηρεσίες transfer που μπορείτε να κλείσετε με την Anemomylos travel.
Κατά την άφιξη του πλοίου, θα επιβιβαστείτε σε πολυτελές λεωφορείο με συνοδό.Απο την εκδρομή με το λεωφορείο θα έχετε την την ευκαιρία να θαυμάσετε την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Οίας και την γραφική πόλη των Φηρών. Κατά την διάρκεια της παραμονής σας για 1½ ώρα στο γραφικό χωριό της Οίας αξίζει να επισκεφθείτε το Ναυτικό Μουσείο, το οποίο στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό παλιό αρχοντικό.Τα σαντορινιά πλοία είναι τα πρώτα που ταξίδεψαν στο Αιγαίο επτά χιλιάδες χρόνια πριν και η ναυτική τέχνη στο νησί είναι πανάρχαια.

Στη συνέχεια, για 2½ ώρες θα βρεθείτε στην πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά, που είναι χτισμένη με τον πιο ιδιόρρυθμο και μοναδικό σε όλο τον κόσμο τρόπο πάνω στην κορυφή των απότομων βράχων. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Πνευματικό Κέντρο στο βενετσιάνικο Μέγαρο Γκύζη, στο κέντρο της καθολικής συνοικίας, όπου πραγματοποιούνται πολιτιστικά δρώμενα, όπως εκθέσεις ζωγραφικής, θεατρικές παραστάσεις κ.α. Επίσης, υπάρχει μόνιμη έκθεση με παλιούς χάρτες και έγγραφα που αφορούν στη Σαντορίνη και στις υπόλοιπες Κυκλάδες. Ενδιαφέρουσα θα είναι και η επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, που περιέχει πολλά ευρήματα αντιπροσωπευτικά της μεγάλης ιστορίας του νησιού, κυρίως αγγεία και ειδώλια του κυκλαδικού πολιτισμού.

Οπουδήποτε πάνω σε αυτό το μαγευτικό νησί ετοιμαστείτε για φωτογραφίες σκέτες «καρτ-ποστάλ», ειδικά πάνω στην καλντέρα με την καθηλωτική θέα που θα σας κόψει την ανάσα. Πρόκειτα μάλιστα για τη μεγαλύτερη ηφαιστειογενή καλντερα στον κόσμο.

Στις 16.30 θα επιβιβαστείτε στο πλοίο και στις 19.00 θα βρίσκεστε στο Πίσω Λιβάδι. Κατόπιν με τα υπερσύγχρονα λεωφορεία μας θα επιστρέψετε στο κατάλυμα σας με τις υπηρεσίες transfer της Anemomylos travel.
Η νύχτα στην Πάρο σας περιμένει!

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 22840-28090 'H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ