ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ & ΤΟ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ

Κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ
Επισκεφθείτε μαζί μας το νησί της Ηρακλειάς και το Κουφονήσι. Το εκδρομικό πλοίο ξεκινάει από το Πίσω Λιβάδι στις 10.00 και φτάνει στην Ηρακλειά στις 11.10. Φυσικά μπορείτε να βρεθείτε στο Πίσω Λιβάδι στην ώρα σας για την υπέροχη αυτή κρουαζιέρα με transfer της Anemomylos travel.


Κατά την διάρκεια της παραμονής σας στην Ηρακλειά για 1 ώρα και δέκα λεπτά θα έχετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε στο υπέροχο αυτό λιμάνι και να περιδιαβείτε τα γραφικά του σοκάκια. Το μικρό νησί είναι το νοτιότερο κατοικήσιμο των λεγόμενων μικρων Κυκλάδων και αξίζει να το επισκεφτεί κανείς όχι μόνο για να πάρει μία γεύση της πιο παραδοσιακής και απλής ζωής στο νησί αλλά και να θαυμάσει την ακατέργαστη και σπάνια ομορφιά του.
Ο επόμενος σταθμός μας είναι το Κουφονήσι. Θα έχετε στη διάθεσή σας 4 ½ ώρες να απολαύσετε την ειρηνική ατμόσφαιρα του νησιού που θα σας εμπνεύσει αλλά και θα σας χαλαρώσει. Η ηρεμία, συνοδευόμενη απο μοναδικές εικόνες όπως τα κρυσταλλινα νερά, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τον χρόνο.Η ανεπιτήδευτη ομορφιά και η γαλήνη του Κουφονησιου θα σας παρασύρει σε μία παραδεισένια ατμόσφαιρα.Οι όμορφες παραλίες του προσφέρονται για κολύμπι ενώ μπορείτε να γευτείτε φρέσκο ψάρι αλλά κι άλλες τοπικές νοστιμιές.

Στις 17.15 θα επιβιβαστείτε στο πλοίο και στις 18.30 θα βρίσκεστε στο Πίσω Λιβάδι. Στο κατάλυμμα σας μπορείτε να επιστρέψετε με άνεση και ασφάλεια με τις υπηρεσίες transfer της Anemomylos travel.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 22840-28090 'H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ