ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΚΑΙΚΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ

Ανακαλύψτε το όμορφο και διάσημο νησί της Αντιπάρου. 

Ελάτε μαζί μας σε μια κρουαζιέρα που θα σας μείνει αξέχαστη!

Η κρουαζιέρα μας ξεκινάει στις 10:00 το πρωί από λιμάνι της Πούντας. Μέχρι εκεί αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση με τα λεωφορεία μας, όπου μπορείτε να κάνετε κράτηση στο γραφείο μας.

Με την εμπειρία μας και την καλή σας διάθεση, θα σας οδηγήσουμε  σε όμορφες παραλίες και θαλάσσιες σπηλιές που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε για τον εξωτικό προορισμό που βρεθήκατε.

Στην κρουαζιέρα θα δείτε την παρθένα ομορφιά που προσφέρουν τα μικρά νησιά που βρίσκονται ανάμεσα στην Πάρο και στην Αντίπαρο.

Το παρακάτω δρομολόγιο είναι ενδεικτικό, αφού ο καπετάνιος θα επιλέξει τα καλύτερα σημεία για κάθε κρουαζιέρα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ώστε να μπορέσετε να περάσετε μοναδικές στιγμές:

  • Ανακαλύψτε το Παντερονήσι : τα γαλανά νερά θα σας δώσουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια τεράστια πισίνα την οποία έχει δημιουργήσει η φύση.
  • Η άγρια μορφολογία της νοτιανατολικής ακτής περιβάλλεται από βράχια που βυθίζονται στη θάλασσα σχηματίζοντας διαδοχικά σπήλαια, συμπεριλαμβάνοντας και τη σπηλιά στο Μαστιχάρι.
  • Θα κάνουμε πολλές στάσεις για μπάνιο σε κρυστάλλινα νερά.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής προσφέρονται τοπικό κρασί και αναψυκτικά. Το μεσημέρι μπορείτε να απολαύσετε το μπάρμπεκιου που θα σας ετοιμάσουν το πλήρωμα του καϊκιού.

Η επιστροφή στο λιμάνι της Πούντας  είναι στις 17:00.

Έχοντας απολαύσει μια υπέροχη εμπειρία, θα σας βάλει σε πειρασμό να συμμετέχετε και στις υπόλοιπες οργανωμένες εκδρομές  που μπορεί να σας προτείνει το γραφείο μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 22840-28090 'H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ