ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΚΑΙΚΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ

Καθημερινά, εξαρτάται από την συμμετοχή. Ελάχιστος αριθμός ατόμων 10.
Ανακαλύψτε το όμορφο και φημισμένο νησί της Αντιπάρου. Ελάτε μαζί μας σε μία κρουαζιέρα που θα σας μείνει αξέχαστη και θα σας πείσει να συμμετέχετε σε όλες μας τις εκδρομές.


Η εκδρομή μας ξεκινάει στις 10.15 από το λιμάνι της Πούντας. Ως εκεί αναλαμβάνουμε να σας μεταφέρουμε εμείς με άνεση και ασφάλεια και φυσικά έγκαιρα με τα πολυτελή μας λεωφορεία και τις υπηρεσίες transfer του πρακτορείου μας. Εμπιστευτείτε μας την καλύτερη διάθεση σας και θα σας ξεναγήσουμε σε πανέμορφες παραλίες, θαλασσινές σπηλιές και μικρά νησάκια που θα σας κανουν να αναρωτηθείτε σε ποιο εξωτικό προορισμό βρεθήκατε.
Η κρουαζιέρα προσφέρει μια μοναδική οπτική επιστροφής στην αδάμαστη ομορφιά της ζωής στην φύση.

Πρώτος σταθμός τα Παντερονήσια. Τα νερά θα σας δώσουν την αίσθηση πως βρίσκεστε σε μία τεράστια πισίνα που κατασκεύασε η ίδια η Φύση. Στάσεις επίσης για μπάνιο σε πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά ακολουθούν στην παραλία της Φανερωμένης, τη σπηλιά στο Μαστιχάρι και τέλος στα Λιβάδια.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής σερβίρονται τοπικό κρασί και αναψυκτικά, ενώ το μεσημέρι μπορείτε να απολαύσετε το μπάρμπεκιου που ετοιμάζει με μεράκι για σας ο καπετάνιος.

Επιστροφή στο λιμάνι της Πούντας στις 17.00. Απο εκεί επιστρέφετε στο κατάλυμμα σας με ανεση στα υπερπολυτελή λεωφορεία μας με τις υπηρεσίες transfer της Anemomylos travel. Η νύχτα στην Πάρο σας περιμένει!

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 22840-28090 'H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ