ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΚΑΙΚΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ

Καθημερινά, εξαρτάται από την συμμετοχή. Ελάχιστος αριθμός ατόμων 10.
Ανακαλύψτε τα εκπληκτικά Κουφονήσια. Η εκδρομή μας ξεκινάει στις 09.30 από το λιμάνι του Πίσω Λιβαδιού. Μετακινηθείτε έγκαιρα και με ασφάλεια ως το γραφικό Πίσω λιβάδι με transfer της Anemomylos Travel.


Πρώτη στάση είναι ο γραφικότατος Άγιος Σώστης νότια της Νάξου για να θαυμάσουμε τη μικρή πανέμορφη εκκλησία που κυριολεκτικά στολίζει αυτόν τον κόλπο.Την έχτισαν ψαράδες που βρήκαν καταφύγιο απειλούμενοι από τρικυμιώδη θύελλα.
Ο δεύτερος σταθμός μας θα είναι στα νότια του Κάτω Κουφονησίου για να θαυμάσουμε τις εντυπωσιακές σπηλιές και κατόπιν το υπέροχο Γλαρονήσι. Τα κρυστάλλινα νερά και οι απρόσιτη ομορφιά θα σας μαγέψουν και θα γεμίσουν την κάμερα σας με μοναδικές φωτογραφίες κι εσάς με υπέροχες αναμνήσεις.
Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το μπάρμπεκιου που ετοιμάζει για μας με μεράκι ο καπετάνιος στη νότια πλευρά του Κάτω Κουφονησίου. Αργότερα θα κάνουμε το γύρω του λιμανιού με το καΐκι και θα σταματήσουμε για να απολαύσουμε κολύμπι στη βόρεια πλευρά του νησιού πριν πλεύσουμε για Πάρο.

Επιστροφή στο λιμάνι του Πίσω Λιβαδιού στις 17.00. . Απο εκεί φροντίζουμε εμείς για την περαιτέρω επιστροφή στο κατάλυμμα σας με ανεση στα υπερπολυτελή λεωφορεία μας με τις υπηρεσίες transfer της Anemomylos travel.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 22840-28090 'H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ