ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΚΑΙΚΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ

Καθημερινά, εξαρτάται από την συμμετοχή. Ελάχιστος αριθμός ατόμων 10.
Ανακαλύψτε τις ομορφότερες παραλίες της Νάξου. Η εκδρομή μας ξεκινάει στις 9.00 από το λιμάνι του Πίσω Λιβαδιού. Ως εκεί θα φροντίσουμε εμείς να μετακινηθείτε με ασφάλεια και άνεση με τα οχήματα μας και τις υπηρεσίες transfer που σας προσφέρουμε.


Θα σας ξεναγήσουμε στις πιο όμορφες και δυσπρόσιτες παραλίες της Νάξου που βρίσκονται νότια του νησιού. Μια μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε τις παραλίες οπου πρόσβαση υπάρχει μόνο απο τη θάλασσα
Η διάρκεια της εκδρομής είναι οκτώ ώρες. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής σερβίρονται τοπικό κρασί και αναψυκτικά, ενώ το μεσημέρι μπορείτε να απολαύσετε ένα μπάρμπεκιου που ετοιμάζει για εσας με μεράκι ο καπετάνιος.
Η εκδρομή περιλάμβάνει επίσκεψη στην μαγευτική παραλία του Καλαντού, στη γοητευτική και κρυμμένη παραλία Ρίνα με την υπέροχη σπηλιά και την υπόγεια πηγή που καταλήγει στη θάλασσα. Ο τελευταίος σταθμός είναι το Αλυκό όπου θα απολαύσετε το φαγητό σας σε μια παραλία που έχει αμμόλοφους και είναι κατάφυτη από κέδρους.

Επιστροφή στο λιμάνι του Πίσω Λιβαδιού στις 17.40. Απο εκεί φροντίζουμε εμείς για την περαιτέρω επιστροφή στο κατάλυμμα σας με ανεση στα υπερπολυτελή λεωφορεία μας και τις υπηρεσίες transfer της Anemomylos travel.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ 22840-28090 'H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ