ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Ταξιδέψτε άνετα και με σιγουριά με τα υπερσύγχρονα λεωφορεία της Anemomylos Travel.

Ο στόλος μας αποτελείται απο οχήματα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για ευχάριστες και ασφαλείς μετακινήσεις. Όλα τα μεγάλα πρακτορεία τουρισμού μας εμπιστεύονται για τις μετακινήσεις των πελατών τους και την οργάνωση των χερσαίων εκδρομών τους.Ζητήστε μας να σας εξυπηρετήσουμε είτε για Shared Bus Transfer είτε για Private Transfer ή ακόμη και για Luxury Private Transfer τόσο για την άφιξή σας στο νησί όσο και για την αναχώρηση σας από αυτό. Το έμπειρο προσωπικό μας, θα σας παραλάβει από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο του νησιού.

Με τα οχήματα μας μετακινείστε σε όλους τους προορισμούς στην Πάρο, μπορείτε να απολαύσετε τις χερσαίες εκδρομές που οργανώνουμε αλλά μετακινήστε επίσης έγκαιρα, με ασφάλεια και πάντα ευχάριστα στα διάφορα λιμάνια του νησιού απο όπου παίρνετε το καραβάκι για τις υπέροχες κρουαζιέρες που μπορείτε να κλείσετε με το πρακτορείο μας.Τα πολυτελή οχήματα μας είναι κατάλληλα για τις πριβέ μεταφορές σας σε όλο το νησί. Τα λεωφορεία μας είναι τα πλέον αξιόπιστα για τις μεταφορές και τις εκδρομές των γκρουπ. Σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδιών μπορείτε να μας εμπιστευτείτε την οργάνωση των διακοπών του γκρουπ σας.

Το πρακτορείο μας διαθέτει 8 καινούρια  μεγάλα λεωφορεία αλλά και πιο μικρά, ιδανικά για V.I.P. μεταφορές.

Τα οχήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας και τηρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις.

Όλα τα μεγάλα Τουριστικά Πρακτορεία  συνεργάζονται μαζί μας και μας εμπιστεύονται για τις μεταφορές των πελατών τους αλλά και την οργάνωση χερσαίων εκδρομών.

Μετακινηθείτε μαζί μας προς στο κατάλυμμα σας ή σε όποιον άλλο προορισμό επιλέξετε στην Πάρο, απο το λιμάνι ή και απο το αεροδρόμιο, με τις πριβέ μεταφορές που μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς!

Διενεργούμε τις πριβέ μεταφορές σας όχι μόνο για την άφιξη ή την αναχώρηση σας απο την Πάρο αλλά και για να σας μεταφέρουμε έγκαιρα και με άνεση προς τα σημεία απο όπου μπορεί να ξεκινάει η πριβέ εκδρομή σας ή ακόμα και η πριβέ κρουαζιέρα σας με τον "Άνεμο"

Επιλέξτε την Anemomylos Travel για να μετακινηθείτε όχι μόνο με άνεση και με σιγουριά αλλά και με απαράμιλλη πολυτέλεια αξιοποιώντας τις υπηρεσίες Luxury private μεταφορές του πρακτορείου μας.

Μετακινηθείτε στον προορισμό σας, στο κατάλυμμα σας, ή στα διάφορα σημεία στο νησί απο όπου μπορεί να ξεκινάει η πριβέ εκδρομή σας ή ακόμα και η πριβέ κρουαζιέρα σας με τον «Άνεμο» με τα υπερσύγχρονα και υπερπολυτελή οχήματα μας που σας εξασφαλίζουν μετακινήσεις στην Πάρο με ασυναγώνιστη  άνεση και αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια αλλά και με την πολυτέλεια που ζητάτε!

Επικοινωνήστε μαζί μας και κανονίστε την μετάβαση σας σε άλλο νησί με τις υπηρεσίες sea taxi που μπορούμε να νας προσφέρουμε. Είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή θα σας έχουμε έγκαιρα στον προορισμό σας.

Η υπηρεσία ενδείκνυται για όταν πρέπει να προλάβουμε μία έκτακτη πτήση σε κάποιο άλλο νησί. Σας μεταφέρουμε με άνεση και ασφάλεια ως τα διάφορα επίνεια της Πάρου με της υπηρεσίες transfer της Anemomylos Travel

Έχετε επαγγελματικές υποχρεώσεις σε άλλο νησί?

Αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε στην Νάξο μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς τρανφερ απο το λιμάνι ή και το αεροδρόμιο προς το κατάλυμμα σας στην Νάξο και να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση χωρίς να ανησυχείτε για τις αποσκευές σας ή να αναζητάτε την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας.

Με τα πριβέ ή shared bus τρανσφερ που μπορείτε να κλείσετε με την Anemomylos travel εξασφαλίζετε και την έγκαιρη και ασφαλή μετάβαση σας στο λιμάνι ή το αεροδρόμιο και για την αναχωρηση σας.

Αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε στην Μύκονο μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς τρανφερ απο το λιμάνι ή και το αεροδρόμιο προς το κατάλυμμα σας στην Μύκονο και να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση χωρίς να ανησυχείτε για τις αποσκευές σας ή να αναζητάτε την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας.

Με τα πριβέ ή shared bus τρανσφερ που μπορείτε να κλείσετε με την Anemomylos travel εξασφαλίζετε και την έγκαιρη και ασφαλή μετάβαση σας στο λιμάνι ή το αεροδρόμιο και για την αναχωρηση σας.

Απευθυνθείτε στην Anemomylos travel για να σας ενημερώσουμε για τις κρουαζιέρες που μπορείτε να κλείσετε απο την Μύκονο.

Αν διαμένετε σε κάποιο καταλυμα στην Αντίπαρο εμπιστευτείτε μας για την μετάβαση σας σε αυτό με τις υπηρεσίες τρανσφερ της Anemomylos travel.

Με την εμπειρία μας και τη γνωση του οδικού δικτύου του νησιού θα σας οδηγήσουμε στον προορισμό σας με ασφάλεια και άνεση.

Απευθυνθείτε στην Anemomylos travel για να σας ενημερώσουμε για την υπέροχη κρουαζιέρα που μπορείτε να κλείσετε μαζί μας στην Αντίπαρο αλλά και άλλες εκδρομές και δραστηριότητες στις οποίες θα σας μεταφέρουμε εμείς έγκαιρα, με άνεση και ασφάλεια.

Κλείστε μαζί μας την μεταφορά σας στο ξενοδοχείο σας απο το λιμάνι ή απο το αεροδρόμιο με τις υπηρεσίες shared bus transfers που οργανώνουμε.

Αφήστε μας να σας εξυπηρετήσουμε με τις αποσκευές σας και μην ανησυχείτε για την αναχώρηση σας!