Αθλήματα

Εξερευνήστε την off road εμπειρία της Πάρου κάνωντας mountain bike. Απευθυνθείτε στην Anemomlylos Travel για να οργανώσουμε για εσάς αυτή την μοναδική δραστηριότητα που συνδυάζει την απόλαυση της επαφής με την κυκλαδίτικη φύση του νησιού και τον αθλητισμό. Προκαλέστε τον εαυτό σας να υπερβεί τα όρια του και ανταμειφθείτε με μοναδικά τοπία!

Απευθυνθείτε στην Anemomylos travel για να οργανώσουμε για εσάς  μία ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα αθλητική δραστηριότητα που συνδυάζει την απόλαυση της θάλασσας και την χαρά της πρόκλησης, το kayak.

Φροντίζουμε για τον εξοπλισμό σας, σας προτείνουμε διαφορετικές επιλογές και φυσικά μεριμνούμε να σας έχουμε στο σημείο συνάντησης έγκαιρα και με ασφάλεια με της υπηρεσίες Transfer του πρακτορείου μας.

Οι συνεργάτες μας με την πολυετή εμπειρία τους σας υπόσχονται μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία.

Στην Πάρο κάθε χρόνο συρρέουν πολυάριθμοι επισκέπτες για το windsurf.

Το νησί μας προσφέρεται για αυτού του είδους τα αθλήματα και τα διάφορα club προσφέρουν μία πλούσια γκάμα απο επιλογές σε εξοπλισμό αλλά και επίπεδα δυσκολίας.

Ο περιπετειώδης επισκέπτης στην Πάρος οφείλει στον εαυτό του να απολαύσει το kite surfing  σε ένα νησί φυσικά προικισμένο απο ιδανικούς για το διασημο άθλημα ανέμους.

Απευθυνθείτε στο Anemomylos travel για να οργανώσουμε για εσάς μαθήματα ή ενοικίαση πλήρους εξοπλισμού. Οι συνεργάτες μας είναι οι καλύτεροι και σας εγγυόμαστε μια αξέχαστη εμπειρία χωρίς να ανησυχείτε για την ασφλαλεια σας αφού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.