Η φύση της Πάρου

Η Πάρος είναι διάσημη για τις όμορφες παραλίες της και το αιγαιοπελαγίτικο, κυκλαδίτικο στύλ της. Όμως είναι κι ένα νησί με πολύ ενδιαφέρουσα ενδοχώρα και η φύση της προσφέρουν ένα πλήθος δυνατοτήτων για ξεχωριστές δραστηριότητες που σας φέρνουν πιο κοντά στην ακατέργαστη ομορφιά, στην απέριττη ζωή και τη γαλήνη της υπαίθρου και στην επίτευξη μιας εσωτερικής ισοτρροπίας που μόνο η επάφή με την φύση χαρίζει στον Ανθρωπο.

Εξερευνήστε την Πάρο και ανακαλύψτε τις άγνωστες πλευρές της!

Απευθυνθείτε σε εμάς να ναυλώσουμε για εσάς ένα καίκι ωστε να απολαύσετε στο έπακρο την ομορφιά της παριανής φύσης και τα δώρα της αιγαιοπελαγιτικης θάλασσας, κλείνοντας μαζί μας μία πριβέ δραστηριότητα ψαρέματος.

Μεριμνούμε για τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσετε και ο πλοηγός μας θα σας πάει σε μέρη που θα απολάυσετε τη γαλήνη αλλά θα ικανοποιηθείτε κι απο την ψαριά! Μην ξεχνάτε οτι σας μετακινούμε με άνεση και ασφάλεια στο λιμάνι απο όπου θα επιβιβαστείτε στο καίκι με τις υπηρεσίες private transfer του πρακτορείου μας

Εξερευνήστε την off road εμπειρία της Πάρου κάνωντας mountain bike. Απευθυνθείτε στην Anemomlylos Travel για να οργανώσουμε για εσάς αυτή την μοναδική δραστηριότητα που συνδυάζει την απόλαυση της επαφής με την κυκλαδίτικη φύση του νησιού και τον αθλητισμό. Προκαλέστε τον εαυτό σας να υπερβεί τα όρια του και ανταμειφθείτε με μοναδικά τοπία!

Ελάτε απεύθείας σε επαφή με την νησιώτικη φύση της Πάρου κάνοντας πεζοπορεία στα ξεχωριστά μονοπάτια της ενδοχώρας. Απευθυνθείτε στην Anemomylos travel για να οργανώσουν για εσάς hiking και πεζοπορεία με συνοδό για να απολαύσετε μοναδικά τοπία να γνωρίσετε την άγνωστη και σαγηνευτική πλευρά του νησιού και να δημιουργήσετε μοναδικές αναμνήσεις.

Σας προσφέρουμε την επιλογή μεσα απο διαφορετικές διαδρομές που έχουμε ετοιμάσει για εσάς και προτείνουμε να τις γνωρίσετε όλες. Φροντίζουμε επίσης για το transfer σας στο σημείο της έναρξης αλλά κια την επιστροφή σας στο κατάλυμμα σας με το πέρας της ξεχωριστής αυτής δραστηριότητας.

Απευθυνθείτε σε εμάς να οργανώσουμε μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία στην Πάρο:μαθήματα Ιππασίας και εκπληκτικές βόλτες στην κυκλαδίτικη φύση και ομορφιά της Πάρου με άλογο.

Σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και άνεση αλλά και έγκαιρα για να συμμετέχετε σε μαθήματα ιππασίας με τα υπερπολυτελή λεωφορεία μας με τις υπηρεσίες transfer της Anemomylos travel. Τα μαθήματα που μπορείτε να κλείσετε γίνονται σε ιπποδρόμια ενώ ικανοποιούνται όλοι οι ιππείς τόσο απο την προσφορά όλων των επιπέδων όσο και με τα μέτρα σφάλειας που τηρούνται απαρέγκλιτα.