Υπηρεσίες για Group

Απευθυνθείτε στην Anemomylos travel για να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες για γκρουπ. Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο σας εξασφαλίζουν ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και την σιγουριά οτι οι πελάτες θα μείνουν απόλυτα ευχαριστήμένοι. Εμπιστευθείτε μας και προσφέρετε στους πελάτες αξέχαστες διακοπές που θα θέλουν να επαναλάβουν!

Αναλαμβάνουμε μεταφορές των γκρουπ απο το λιμάνι ή και το αεροδρόμιο προς τα διαφορα ξενοδοχεία πάνω στην Πάρο. Απευθυνθείτε σε εμάς όμως για να οργανώσουμε την μεταφορά του γκρουπ και στην Νάξο, την Σαντορίνη και την Μύκονο.

Τα λεωφορεία της εταιρείας μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές για άνετα και ασφαλή ταξίδια και ο στόλος μας μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας στις υπηρεσίες για γκρουπ κλείνοντας με την Anemomylos travel χερσαίες εκδρομές ωστε να γνωρίσει το γκρουπ τα highlights της Πάρου αλλά και της Νάξου και της Σαντορίνης.

Εμείς σας προτείνουμε προγράμματα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις αλλά φυσικά μπορούμε και να οργανώσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό ανάλογα με τις ειδικές και ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.

H θέση της Πάρου σχεδόν στο κέντρο των Κυκλάδων την καθιστά το ιδανικό νησί για βασική διαμονή ενός γκρουπ που θέλει να γνωρίσει κι άλλα νησιά.

Κλείστε με την Anemomylos travel τις ημερίσιες κρουαζιέρες που προσφέρονται στη Νάξο, την Σαντορίνη αλλά και την Δήλο και την Μύκονο και επιτρέψτε μας με την πολυετή εμπειρία μας αλλά και το μεράκι που έχουμε για τον χώρο του ταξιδιού να ξεναγήσουμε το γκρουπ στην ομορφιά των Κυκλάδων και να το μυήσουμε σε έναν ξεχωριστό αιγαιοπελαγίτικο κόσμο...

Στην Anemomylos travel γνωρίζουμε οτι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι μίας επιτυχημένης οργάνωσης ενός γκρουπ είναι η επιλογή του καταλύμματος τους.

Απευθυνθείτε σε εμάς για να κλείσουμε για το γκρουπ σας τη διαμονή του στην Πάρο αλλά και τη Νάξο και την Σαντορίνη και την Μύκονο κι εμπιστευτείτε εμάς και τους συνεργάτες  μας για την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και να φροντίσουμε οι πελάτες να αποκομίσουν την πιο συναρπαστική εμπειρία ταξιδεύοντας μαζί μας στις ονειρεμένες διακοπές τους.